Аугео Фемили Естейт Ред Бленд 2022 е купаж между сортовете Мелник 55, Каберне совиньон и Мерло. Виното има цвят на тъмна вишна. В ароматите се долавят зрели горски червени плодове, билки и канела. Вкусът е комплексен и богат, с нотки на свежест и дълъг финал. Потенциалът за отлежаване в бутилка е дълъг и вероятно виното би запазило добро развитие и силните си качества дори пет и повече години след бутилиране.

Аугео Фемили Естейт Ред Бленд Резерва 2015 е купаж между 50% Каберне Совиньон, 35% Мерло и 15% Мелник 55. Гроздето е отгледано по биологичен начин в селата Капатово и Кромидово, близо до Мелник в Долината на Струма от масиви на малко над 200 метра надморска височина, и е брано на ръка.

Био виното Аугео Фемили Естейт Ред Бленд Резерва 2015 има цвят със среден интензитет и богат на асоциации аромат – сушен домат, горски билки, восък, мъх, канела. Вкусът е амалгамиран и хармоничен, а кадифеният финал се допълва от нотки на кожа, тъмен шоколад и восък. По-късното бутилиране през ноември 2018 е умишлено, за да може виното да достигне желаното благородно развитие в аромата и вкусовете, изключително богати на ароматични възприятия.

Серията е лимитирана до 1829 бутилки.

Аугео Фемили Естейт Ред Бленд Резерва 2015 получи сребърно отличие на конкурса Мондиал дьо Брюксел 2019‎ и е награден с максималните 5 звезди в КАТАлог на българското вино.

Реколтата е изчерпана.