Аугео Фемили Естейт ще се представи с щанд на 9-ото издание на най-големия форум на българското вино DiVino.Taste. Събитието ще се проведе от 22 до 24 ноември 2019, в софийския Интер Експо Център. Форумът представлява професионална платформа за пряка комуникация и директен контакт между българските винопроизводители и ресторантьори, дистрибутори, крайни клиенти.

 

Паралелно със старта на DiVino.Taste ще се проведе и Конференция Българското вино в ХХI век. Тя ще направи преглед на всички аспекти в бранша: от производството и законодателството през маркетинга до търговията – както в страната, така и навън, а също така ще положи сериозни усилия да набележи конкретните стъпки, чрез които българското вино би придобило ярката идентичност, която е нужна за неговото добро развитие и разпознаваемост по света.

 

Достъпът до DiVino.Taste е с билети, които могат да бъдат закупени онлайн или на място в деня на изложението. Работното време ще бъде 22 ноември, петък: от 17:00 до 21:00 часа, 23 ноември, събота: от 11:00 до 20:00 часа и 24 ноември, неделя: от 10:00 до 18:00 часа. Повече информация ще откриете на https://taste.divino.bg/ Ще се радваме да ви видим там!