На Трифон Зарезан, празника на Лозарите и Винарите, Аугео Фемили Естейт за втори път ще се включи в Дни на Отворени Врати в Мелнишко и ще представи гордостите на България на една длан. Фолклорна програма от дунавския град Русе и вина от лозите близо до Мелник.

На 15 февруари, събота, заповядайте на нашите лозя в живописното село Враня, от където се виждат Рупите, Мелнишките пирамиди, Южен Пирин, планините Славянка, Огражден и Беласица, Тепето във Враня и храма Свети Дух, както и Промахон и Сенгельово в Гърция.

Ще имате възможност да зарежете лозя от насажденията ни от руен, мелник 55 и широка мелнишка лозя с помощта на нашите лозари и пряко да участвате в подготовката за новата реколта на Аугео!

През 2019, над 220 души посетиха лозята на Аугео Фемили Естейт. Много музика и настроение съпровождаха дегустацията на всички вина от портфолиото на ‎Аугео. На традиционните танци се хванаха и интернационални ‎посетители на събитието.

 

Ето какво ви очаква тази година:

10:00 Три поколения от семейството – производители ще ви посрещнат

11:00 Водосвет с поп Ангел от село Враня

10:30 – 15:30 Изпълнения на Фолклорен Танцов Театър “Найден Киров” – град Русе (https://www.facebook.com/fdtnaidenkirovbg/ )

11:30 – 15:00 Обяд с местни ястия на барбекю

14:30-15:00 Паралелна дегустация на три реколти Аугео Мелник 55 и две реколти Аугео Руен

10:00 – 16:00 Възможност да зарежете лозята на Аугео, да дегустирате и да закупите на специални цени всички вина на бранда

Бъдете с нас, за да се потопите в атмосферата на празника и да опитате нашите вина-медалисти от конкурси на три континента на мястото, където под топлите слънчевите лъчи расте нашето висококачествено грозде. Дни на Отворени Врати в Мелнишко ви дава възможност да видите единственото място в света, където виреят българските сортове широка мелнишка, мелник 55 и руен. Затова облечете удобни дрехи и обувки, не забравяйте да вземете фотоапарат и заповядайте на нашите лозя на 15 февруари! Входът е свободен. Всички любители на виното са поканени, ще ви очакваме!

GPS координати 41.4396156, 23.4006878 – село Враня, същото място като миналата година. Следвайте табелите!