На Трифон Зарезан, празника на Лозарите и Винарите, Аугео Фемили Естейт за пръв път ще се включи в Дни на Отворени Врати в Мелнишко.
На 16 февруари заповядайте на нашите лозя в живописното село Враня, от където се виждат Рупите, Мелнишките пирамиди, Южен Пирин, планините Славянка, Огражден и Беласица, Тепето във Враня и храма Свети Дух, както и Промахон и Сенгельово в Гърция.
Ще имате възможност да зарежете лозя от насажденията ни от руен, мелник 55 и широка мелнишка лозя с помощта на нашите лозари и пряко да участвате в подготовката за новата реколта на Аугео!

Ето какво ви очаква:

10:00 Три поколения от семейството – производители ще ви посрещнат
10:15 Водосвет с поп Ангел от село Враня
10:30 – 14:30 Изпълнения на самодейна фолклорна група от съседния град Катунци
11:30 – 15:00 Обяд с местни ястия на скара
10:30 – 16:00 Възможност да зарежете лозята на Аугео и да дегустирате всички вина на бранда

Бъдете с нас, за да се потопите в атмосферата на празника и да опитате нашите вина-медалисти от конкурси на три континента на мястото, където под топлите слънчевите лъчи расте нашето висококачествено грозде. Дни на Отворени Врати в Мелнишко ви дава възможност да видите единственото място в света, където виреят българските сортове широка мелнишка, мелник 55 и руен. Затова облечете удобни дрехи и обувки, не забравяйте да вземете фотоапарат и заповядайте на нашите лозя на 16 февруари! Входът е свободен. Всички любители на виното са поканени, ще ви очакваме!

GPS координати 41.4396156, 23.4006878 – село Враня