Вината на Аугео Фемили Естейт ще можете да откриете на все повече места в София. Нови специализирани магазини, винени барове и ресторанти със специално отношение към виното добавиха във винените си листи нашите висококачествени български вина тази есен.

Пълната гама вина Аугео можете да откриете в ресторант The View и специализирания винен магазин Темпус Вини уайн пойнт. Enjoy Wine и Вино Оренда са магазини с чудесна селекция вина, която от скоро бе допълнена с вината от месни сортове на Аугео – Руен и Мелник 55, както и Мавруд Резерва и Аугео Розе. Балабан Уайн – винен бар и магазин в централната част на столицата, също избраха червените ни вина от уникални български сортове. Совиньон блан, Екскуизит Розе и Мавруд Резерва ще откриете в The Restaurant в Кристал Палас Бутик Хотел, а двете ни бели вина и двете ни розета опитайте в Ресторант Графит.

Опитайте вината ни в тези страхотни места, подкрепящи производителите на качествено българско вино! В седмицата от 22 до 27 октомври Аугео Фемили Естейт е винарна на седмицата във Вино Оренда, затова побързайте.