• Очаквайте скоро – бели вина и розета Аугео

  През 2018г портфолиото на Аугео Фемили Естейт ще бъде допълнено с общо шест нови вина. В края на март 2018 ще дебютират две бели вина Аугео Фемили Естейт, както и две розета.

  Аугео Фемили Естейт Совиньон Блан 2017 ще бъде за тези, които харесват свежите бели вина с характер. Аугео Фемили Естейт Шардоне Барел 2016 следва тенденциите в производството на Шардоне като комплексните аромати и вкусове са допълнени от присъствието на дъб, а не са доминирани от него.

  Аугео Фемили Естейт Розе 2017 е вино с плодов аромат и вкус от българския сорт Широка Мелнишка. То ще бъде любима напитка на чаша в ресторант The View през лятото и ще ви пренесе на брега на френската ривиера заради провансалския си стил. Аугео Фемили Естейт Екскуизит Розе Сира и Каберне Совиньон 2017 е за почитателите на изискани розета.

  На есен очакваме и наследника от новата реколта на виното с няколко международни признания Аугео Фемили Естейт Мелник 55. За тези, които харесват типичните български сортове сме планирали и Аугео Фемили Естейт Руен 2017.

  Очаквайте ги скоро!

 • Двоен златен медал за АУГЕО от CWSA China 2018

  Аугео Фемили Естейт Мелник 55 спечели най-високото възможно отличие от конкурса China Wine and Spirits Awards CWSA Best Value 2018! Това е единственото българско вино с двоен златен медал от тазгодишното издание на конкурса.

  CWSA е най-големият и престижен винен конкурс в Китай. Традиционно в него участват най-добрите вина от над 55 държави. Тази година участниците са рекордно много – над 5 000. На „сляпа“ дегустация над 100 международни съдии дават своята оценка за качеството на виното.

  Този успех е поредното доказателство, че българските вина се оценяват високо на световни конкурси и на важни за страната ни пазари.

 • Първи медал от интернационален конкурс за Аугео

  Аугео Фемили Естейт Мелник 55 2016 е единственото вино от България с медал на престижния английски винен конкурс International Wine Challenge 2018. Получи медал за Commended Winner. Освен радост, емоция и популяризиране на бранда в чужбина, това признание носи и слава за българското вино по света.

  Прочетете повече Първи медал от интернационален конкурс за Аугео

 • Аугео Мелник 55 участва в три международни конкурси

  Аугео Фемили Естейт Мелник 55 е един от участниците в престижния английски конкурс International Wine Challenge. Предстои седмица на оценяване и препотвърждаване на точките, преди да бъде обявен резултата на 30 ноември.

  Прочетете повече Аугео Мелник 55 участва в три международни конкурси

 • Аугео Мелник 55 ексклузивно в ресторант The View

  В ресторант The View в София отвориха първата бутилка вино на Аугео Фемили Естейт – Мелник 55 2016. Моментът беше вълнуващ за целия екип, които се запознаха с историята на виното и детайли за производството му.

  Прочетете повече Аугео Мелник 55 ексклузивно в ресторант The View